Haber Kıbrıs

iOS için Kıbrıs Haberleri Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 7.7 MB
  • Sürüm 2.5.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Innovia Digital

Haber Kıbrıs indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Haber Kıbrıs uygulaması ile artık Kıbrıs' ın nabzını an be an tutabilecek, en sıcak gelişmeleri en güvenilir haberleri dilediğiniz her zaman ve her yerde okuyabilecek ve Kıbrıs' ta yaşanan tüm gelişmelerden anında haberdar olabileceksiniz.

iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza kolaylıkla yükleyebileceğiniz Haber Kıbrıs uygulaması, kolay kullanım özelliğine sahip olan mükemmel bir menü kullanılarak geliştirilmiştir. Uygulama son derece şık tasarıma sahip olan ve oldukça sade bir ara yüze sahip olarak size kullanışlı olarak sunulmuştur.

Kıbrıs' ta yaşanan tüm olayları en doğru ve en taze şekilde okuma imkanına sahip olabileceğiniz Haber Kıbrıs uygulaması ile sadece Kıbrıs' ın haberlerini değil, Türkiye' nin ve dünyanın da haberlerini takip edebileceksiniz. Uygulamanın spor, ekonomi ve yaşam olarak kategorilenmiş haberlerini okumak çok keyifli olacak. tüm haberlerin fotoğraflı olarak size sunulduğu Haber Kıbrıs uygulaması ile ünlü yazarların yazılarını da okuyarak gündeme uzak kalmayacaksınız.

Haber Kıbrıs indir